I går hadde jeg to av mine gode venninner på lunsj.
Så koselig å få skrævla litt!
Jeg bakte fylet rundstykker.
Aldri prøvd før, men de kan absolutt anbefalles.
Oppskriften så jeg i BoligPluss og er som følger:
(16stk)
50g gjær
3 dl kald melk
3ss rapsolje
2ss honning
1ts salt
8 dl mel
Fyll:
250g kesam
1ss dijonsennep
1/2 hakket rødløk
2dl revet ost
1 dl hakket persille
200g røkt skinke
-Bland det tørre med det våte og la det heve til det dobbelte.
-Etter ferdig hevetid kjevler du deigen ut som en lang flat tykk pølse.
- Bland sammen kesam, dijonsennep, rødløk, ost og persille.
-Smør fyllet utover og strø skinken over.
- Rull sammen deigen og del den opp i 16 biter.
Stekes på 225grader i ca 10min
Til frokost har jeg koset meg med rester og BoligPluss!
Om litt skal jeg sove,
for i natt kaller nok en nattvaktshelg.
...og
VELKOMMEN TIL ALLE NYE
FØLGERE!!!!
God helg alle sammen!
Klemmer fra
bakemesteren i
-Villa Oss-
Nam, nam,.... ser veldig godt ut! :-)
SvarSlettha en god helg!!
Hei,Ser kjempe gode ut,og ikke minst koselig å få "kakkle" litt....hi,hi.
SvarSlettHappy fredag!
Klem Camilla
Mmmm de så knallgode ut =))
SvarSlettMå testes - men uten Kesam ;)(allergisk :P)!
Ha en fin fredag og helg og god nattevakt =)
KLEM
Nam, det både høres og ser deilig ut!! Venninnelunsj er toppen :) Ha en fortsatt herlig helg! Klemmer
SvarSlettMmmm! Det der så helt herlig ut :)
SvarSlettFinfin søndag til deg!
klem
OiOiOi, nammis!!
SvarSlettSå skikkelige gode ut!
Deilig med god mat og en lesestund, herlig!:))
Good klem til deg, kos deg i kveld og:)
JannePannes:))
De så kjempedeilige ut.
SvarSlettMå prøves!
Klem
De så supergode ut!
SvarSlett